Pizza King

0
 
 

PizzaGigant

>

Pizza King Pécs

Pizza King Pécs

www.pizzagigant.hu
86%, 64 vélemény

H - V: 10:00-23:15

Zárva (Rendelés felvétel: 10:00-23:15)

Szállítási idő: 39 perc

Bankkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz
Valuta: Ft
Telefon:

(06) 1 3-333-333

Cím:

WEB:

pizzéria , olasz , magyar , török , gyorsétterem , amerikai

Tájékoztató

 

Ha a futárral vagy ételeink minőségével problémája van, akkor Hétfőtől Vasárnapig 10 és 23.15 óra között a 06-80-999-999 telefonszámon, vagy a panasz@pizzakingexpress.hu e-mail címen jelezheti.

 

Rossz időjárási viszonyok esetén előfordulhat, hogy a 39 perces szállítási időt nem tudjuk tartani. Erről diszpécsereink tájékoztatják Önt a rendelés visszaigazolásakor. Kérjük jelezze a késést diszpécsereinknek (a rendelés átvétele után), és a legközelebbi rendelésekor küldjük az ajándék 0,33 L üdítőt.
Nagy címlettel, bankkártyával vagy euróval való fizetés, illetve ÁFA-s számla igényét előre, a rendelés leadásakor jelezze felénk.

 

10 db azonos méretű kupon után egy db 32 cm-es pizza, 15 db azonos méretű kupon után egy db 40 cm-es pizza az ajándék. Ezt a Kedves Vásárló abbn az esetben tudja érvényesíteni, ha megvannak a kuponok és a vásárlást igazoló blokkok is. A kuponok 12 hónapig válthatóak be az ajándék pizzára.

Kiszállítási területünkön kívülre,
10.000 Ft feletti vásárlás esetén vállalunk kiszállítást, amihez előzetes egyeztetés szükséges!

A szórólapon pirossal megjelölt termékek akcióként vannak megjelölve.
 

 

AZ AKCIÓK NEM VONHATÓAK ÖSSZE!
 

 

Pizza King Pécs Házhozszállítás

Cím:

Rendelésfevétel:
H - V: 10:00-23:15
Konyha:
pizza , olaszos , magyaros , török , amerikai
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya

pizza , olaszos , magyaros , török , amerikai ételek házhozszállítása a(z) Pizza King Pécs étteremtől

Üdvözöljük a(z) Pizza King Pécs honlapján.

A(z) Pizza King Pécs étterem -n (Bogád, Cserkút, Keszü, Kozármisleny, Nagykozár, Pécs, Pécsudvard, Pellérd, Pogány kerületekben) kínálja Mikulás akció, Árzuhanás, Akciós Kuponjaink, Szuper ajánlat, Pizzák és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) Mikulás akció, Árzuhanás, Akciós Kuponjaink, Szuper ajánlat, Pizzák világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) Pizza King Pécs árak rendkívül kedvezőek.

A(z) Pizza King Pécs i étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a Mikulás akció, Árzuhanás, Akciós Kuponjaink, Szuper ajánlat, Pizzák széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Bogád, Cserkút, Keszü, Kozármisleny, Nagykozár, Pécs, Pécsudvard, Pellérd, Pogány kerületekben.

A(z) Mikulás akció étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Bogád, Cserkút, Keszü, Kozármisleny, Nagykozár, Pécs, Pécsudvard, Pellérd, Pogány kerületekben / településen rendelhet a Mikulás akció széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző Mikulás akció, Árzuhanás, Akciós Kuponjaink, Szuper ajánlat, Pizzák közül. A Mikulás akció, Árzuhanás, Akciós Kuponjaink, Szuper ajánlat, Pizzák jó minőségű étel képeket is készítettünk, hogy láthassa, milyen kívánatos ízvilágból választhat.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Pizza King
Szállítási cím:

Üres a kosarad
A rendelés összege kevesebb, mint a minimum rendelés értéke!
Minimum rendelés: 990 Ft
Kapcsolat az étteremmel